ciclisme

Els ciclistes d'elit de La Purito Andorra volen repetir

La dura marxa cicloturista atreu els que ja l’han feta, com ara Joseba Beloki, i d’altres de nous, com Óscar Pereiro

Els ciclistes d'elit de La Purito Andorra volen repetirFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Només s’han celebrat dues edicions de La Purito Andorra, però la importància que té en el calendari de marxes cicloturistes d’Europa ja és gegant des de la seva creació. Això no té lloc únicament perquè Joaquim Rodríguez dona nom i organitza la cita, sinó per l’atractiu recorregut que té, amb els sis ports de muntanya a la prova llarga que van protagonitzar una etapa íntegra andorrana a l’edició de la Vuelta 2015 i que va dissenyar el resident del Bahrain Mèrida.

Per aquest motiu, entre altres, molts dels ciclistes i esportistes en general d’elit que han participat en la marxa volen repetir. Ja està confirmat que tornaran el retirat Joseba Beloki, els motociclistes Carles Checa i Toni Bou, o l’expilot de Fórmula 1 Roberto Merhi. El mític ciclista italià Claudio Chiappucci també podria tornar, malgrat que no està confirmat. Sí que ho està la participació del guanyador del Tour del 2006, Óscar Pereiro, que serà un dels que s’estrenin a La Purito 2017. Dimarts de la setmana vinent es durà a terme la presentació oficial a la seu d’Andbank, en la qual es revelaran altres grans noms que vindran i més novetats.

Ara per ara, la cursa ja compta amb un total de 1.400 inscrits entre els tres recorreguts, un ritme un 10% més ràpid que en l’edició anterior, que va acabar comptant amb 2.148 cicloturistes. El límit es posarà de nou prop de les 2.000 inscripcions.

tracking