San Marino 2017

Plata per equips per als andorrans

Els del Principat registren un temps conjunt de 7 h 7’49’’ i Pintado n’és el millor

Plata per equips per als andorransCOA

Julio Pintado, David Albós, Òscar Cabanas i Albert Gómez, els quatre andorrans membres de l’equip de ciclisme en ruta, es van penjar ahir al migdia en la prova masculina la segona medalla de plata del país i la primera en aquest esport. Les fantàstiques posicions que van assolir els ciclistes van fer possible el metall. En total van registrar un temps de 7 h 07’49’’, mentre que en individual Julio Pintado va ser el millor andorrà fent 5è, amb 2 h 22’34’’, seguit d’Òscar Cabanas, 13è, amb un crono de 2 h 22’37’’, Albert Gómez, 17è, amb una marca de 2 h 22’38’’ i, finalment, David Albós, 21è (2 h 22’45’’).

“La veritat és que l’objectiu era el resultat per equips perquè era un circuit que no ens afavoria. El vam estar veient i era bastant pla i al final ens hem penjat una plata amb molt bon gust, perquè fa molt que anem darrere d’aquesta medalla”, va assegurar Pintado un cop acabada la prova de 17 quilòmetres que s’havia de completar fins a sis vegades. El del Principat va explicar sobre les condicions meteorològiques durant la carrera que “s’ha fet dur per la calor i sempre seleccions com Luxemburg, Xipre o San Marino, que sortia amb més components, han fet una cursa una mica travada i força frenada”. Al més alt del podi va pujar San Marino, amb 7 h 07’46’’, i qui el va tancar va ser Malta, amb 7 h 07’50’’. Per la seva banda, en categoria femenina Iolanda López va aconseguir una lluitada 6à plaça en individual creuant la línia de meta en 2 h 21’34’’.