Imbernón i Casals dirigiran l'FC Andorra fins diumenge

Els jugadors tornen als entrenaments després d’uns dies difícils

Imbernón i Casals dirigiran l'FC Andorra fins diumengeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Andorra tornava ahir als entrenaments després d’uns dies d’aturada per la mort sobtada d’Emili Vicente. Els jugadors han passat moments molt complicats la darrera setmana, però aquesta hauran de preparar-se per a l’important duel de diumenge al camp del Sants, en el qual hi haurà en joc l’ascens a tercera divisió. “És una setmana en què haurem de gestionar les emocions de la millor forma possible, intentar no tenir pensaments negatius i gaudir del que tenim al davant, tot i les circumstàncies”, valorava el president de l’FC Andorra, Albert Ferré.

Finalment, el segon de la junta, Xavi Gil, no dirigirà l’equip durant aquesta possible darrera setmana del curs ja que per motius personals no podrà assistir al duel a Sants. En comptes d’ell, Eloy Casals i Richard Imbernón es faran càrrec dels entrenaments i del partit de diumenge. Ferré va agrair a la Federació Andorrana i a l’FC Santa Coloma la col·laboració: “No ens hem trobat ni un no per resposta, més aviat al contrari.” En cas de jugar la promoció s’haurà de afrontar un nou entrebanc, ja que el primer partit coincidirà en dates properes amb el matx de la selecció contra Hongria i de la sub-21 a Letònia.

Per altra banda, el club va tornar a engegar ahir la iniciativa de portar un autobús d’aficionats a Sants diumenge i ja hi havia deu persones inscrites.

tracking