Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Bàsquet

S'acaba el somni del MoraBanc

Els andorrans juguen de tu a tu contra el Madrid fins els darrers tres minuts, però cedeixen per 95-84 i s'acomiaden del play-off pel títol
Una de les jugades del partit entre el Madrid i el MoraBanc d'avui

S'acaba el somni del MoraBanc

Una de les jugades del partit entre el Madrid i el MoraBanc d'avui

Actualitzada 28/05/2017 a les 21:41
El MoraBanc ha acomiadat una temporada històrica posant contra les cordes el Real Madrid en el tercer i definitiu partit de l'eliminatòria. Els homes de Joan Peñarroya han fet somniar l'afició però finalment no han pogut superar els blancs i han acabat perdent 95-84.

Els andorrans han tractat de tu a tu els jugadors de Pablo Laso. Han mostrat un bon joc i han estat vius durant tot el partit. De fet, en l'últim quart, fins i tot han aconseguit igualar el marcador a 71. Malgrat tot el talent del Madrid s'ha acabat imposant. En el moment de màxima igualtat Sergio Llull s'ha carregat l'equip a l'esquena i ha aconseguit obrir un forat insalvable per als de Peñarroya.

L'entrenador del MoraBanc, tot just acabar el partit en declaracions a Movistar+, ha felicitat la temporada feta pels seus jugadors i ha destacat els problemes en que ha posat l'equip blanc en cinc dels sis enfrontaments de la temporada.

 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts