curses de muntanya

Marc Casal guanya la prova inaugural de la Copa

La primera edició de la Jorma Urban Trail disputada ahir va superar les expectatives marcades quant a participació i va doblar l’objectiu inicial marcat, situant-se en els 253 corredors i sent un “èxit”, segons va apuntar l’organització. El recorregut, amb sortida i arribada al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany, va portar els competidors a realitzar 21 quilòmetres, pels de la cursa llarga, entre el terreny que combinava la ciutat i la muntanya. El més ràpid va ser Marc Casal, que va assolir un temps d’1 h 52’41’’ per obtenir el triomf en la prova inaugural de la Copa d’Andorra de curses de muntanya 2017. Al corredor del circuit de les Skyrunner World Series el van seguir de prop Martí Lazaro, que va creuar la línia meta 1’36’’després que Casal, i Xavi Andorrà, que ho va fer 1’48’’.

Pel que fa a la categoria femenina, la jove Queral Riba es va imposar amb un temps de 2 h 18’14’’ per davant d’Imma Parrilla, que va ser 15’14’’ més lenta, i Sara Garcia, que va trigar 25’11’’ més que la vencedora.

Amb els seus respectius triomfs a la Jorma Urban Trail, tant Casal com Riba van passar a liderar la classificació general de la Copa d’Andorra després de la primera prova. La següent cita del circuit del Principat serà la Vertical dels Isards, que es disputarà dissabte vinent mateix.