Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

La Hisenda espanyola denuncia Ronaldo

L’organisme públic veu indicis de delicte contra el fisc i l’envia a la Fiscalia
Cristiano Ronaldo, en una concentració amb el Madrid.

La Hisenda espanyola denuncia Ronaldo

Cristiano Ronaldo, en una concentració amb el Madrid.

Actualitzada 26/05/2017 a les 07:20
El davanter portuguès del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, fa unes setmanes que és notícia als mitjans de comunicació esportius i generalistes espanyols, arran dels seus problemes amb la Hisenda del país. El jugador blanc va voler sortir al pas d’aquestes acusacions després d’haver guanyat la lliga declarant amb contundència que “parlen de mi com si fos un delinqüent i no en tenen ni idea”.
Ara bé, l’Agència Tributària, que va ser qui va encetar el procés d’investigació, ahir va enviar a la Fiscalia de Madrid l’expedient de la inspecció al futbolista, cor­responent entre els anys 2011 i 2014, i la documentació va començar a ser analitzada pel sector de delictes econòmics de la capital. La Hisenda pública d’Espanya el va denunciar en entendre que va cometre un delicte fiscal arran de no tributar una part substancial dels seus ingressos per la comercialització dels drets d’imatge. La patata calenta és ara per l’organisme jurídic, que haurà d’estudiar amb deteniment la informació i considerar o no denunciar-lo i posteriorment querellar-se amb ell davant dels jutjats. Aquest procés s’haurà de fer efectiu abans del 30 de juny, perquè si no la falta prescriurà en datar-se de l’any 2011. Cal destacar que els tècnics d’Hisenda estimen que la pena de presó pel de Madeira aniria dels 15 mesos als 5 anys i, a més, creuen que va defraudar vora els 15 milions d’euros. Ni l’esportista ni el club madridista van presentar cap mena de comunicat oficial al respecte, segurament perquè tenen en ment la final de la Champions.

LUIS SUÁREZ ES LESIONA I ALEIX VIDAL APUNTA A LA FINAL DE COPA
El davanter Luis Suárez es va lesionar ahir en l’entrenament matinal del primer equip de l’FC Barcelona i estarà aproximadament 15 dies de baixa, tal com va informar el club en un comunicat. L’uruguaià va patir una elongació als isquiotibials de la seva cama dreta i es perdrà, a més de la final de Copa per sanció, la cita amistosa que tenia amb la selecció davant Itàlia el proper 7 de juny. Per la seva banda, el lateral dret culer, Aleix Vidal va tornar als entrenaments després d’estar lluny dels terrenys de joc des de mitjans de febrer i podria arribar per a la final de la Copa del Rei de demà a Madrid (21.30 h).
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts