TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

ACB LLIGA ENDESA

El Madrid escombra el MoraBanc en el primer partit del play-off (107-76)

El MoraBanc se’n va escombrat de la pista del Reial Madrid en un duel on només competeix el primer quart

El Madrid escombra el MoraBanc en el primer partit del play-off (107-76)acb photo / V. carretero

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andor­ra va sortir ahir escaldat del WiZink Center després de perdre davant el Reial Madrid per un contundent 107 a 76 en el primer partit dels quarts de play-off de la Lliga Endesa. Els del Principat no van saber demostrar la seva millor versió en un duel que es va trencar a favor del Madrid en l’inici del segon quart per culpa del desencert i la poca implicació defensiva dels andorrans. En aquesta ocasió els homes de Pablo Laso van saltar a jugar amb la lliçó apresa i no es van deixar sorprendre, però en el segon xoc de la sèrie al Poliesportiu d’Andorra de ben segur que serà diferent i la plantilla del MoraBanc voldrà capgirar-ho, si més no, per recuperar la seva moral després d’aquesta dura desfeta.

Els primers minuts de l’enfrontament van tenir un nom propi que va ser el de Jeffery Taylor, qui va saber aprofitar l’oportunitat de ser titular fent sis punts sense gaire oposició. Fet que va provocar que l’entrenador Joan Peñarroya castigués Giorgi Shermadini a la banqueta un parell de minuts. Els del Principat van saber respondre de manera molt encertada a aquesta bona sortida dels blancs imposant el seu joc de sempre amb moviments ràpids de pilota, tir exterior i corrent al contraatac. En un moment del període el MoraBanc es va posar per davant (16 a 17), però va acabar decantant-se pels madridistes 25 a 19 per errors en el rebot i badades en els marcatges.

El segon quart no va ser gaire positiu, ja que els de Laso van decidir posar la directa aconseguint una màxima diferència de 12 punts que Peñarroya va haver d’aturar amb un temps mort en el qual va donar un toc d’atenció als seus. Semblava que tot continuaria igual, però un triple de Jelínek i una cistella d’Stevic a sis minuts i mig per al descans van posar fi a la ratxa negativa de dos punts pels 14 dels locals. De totes maneres, el coixí que van assolir els de la capital espanyola el van saber mantenir i apropar-se al marcador va ser quasi missió impossible, i encara més, arran que Shermadini va cometre la seva tercera falta personal al 05’53’’ i no va tornar a sortir. Els tirs lliures van ser totalment determinants, ja que es van fallar fins a quatre, que sumats als tres de l’inici van ser set. A la represa els d’Andorra van començar amb la intenció de baixar la barrera dels 10 punts i van estar a punt de fer-ho, però un gran Anthony Randolph va tallar-los les ales amb 14 punts en el mateix quart i Llull, que va fer història fent rècord d’assistències en un matx de play-off amb 15, sent també marca personal, Rudy i Maciulis van sentenciar de manera quasi definitiva arribant a l’electrònic al 69 a 48. En aquest punt l’encontre es va anar apagant de la banda del MoraBanc i el Madrid va anar fent (29 a 18). El darrer quart va ser duríssim de disputar (26 a 20) i cal destacar el 54% des de la línia de personal (13 de 24), el nombre de rebots capturats per cada conjut (41 a 29), les assistències (29 a 18) i la suma de valoracions (138 a 70).

LES CLAUS

Tir lliure

Des de la línia de personal, el MoraBanc Andorra va errar de manera considerable i l’estadística final ho va reflectir clarament, amb un 13 de 24 i un percentatge del 54% d’encert.

Assistències

El reial madrid va repartir fins a 29 passades amb un estratosfèric Sergi Llull que va assolir un nou rècord, mentre que els andorrans en van donar onze menys.

Segon quart

El morabanc va encetar els segons deu minuts sense gaire encert i en l’inici va encaixar fins a 14 punts i només va ser capaç de fer-ne dos. A partir d’aquí es va trencar el xoc.

El Madrid escombra el MoraBanc en el primer partit del play-off (107-76)

tracking