Raids

Claudi Ribeiro 'Leite' passa a ser pilot

L’excopilot de Carchat disputara el Campionat de Catalunya amb un Peugeot 208

Claudi Ribeiro 'Leite' passa a ser pilotarxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Claudi Ribeiro Leite canviarà de posició a l’habitacle d’un cotxe. En comptes de donar les instruccions al seient dret, com ha estat habitual en ell tradicionalment, passarà a situar-se davant del volant. Competirà al Campionat de Catalunya, vàlid per al 39è Volant RACC 2017, i el seu debut es produirà aquest mateix cap de setmana a la 32a edició del Ral·li de l’Empordà, la segona cita de la temporada.

L’excopilot de Joan Carchat tindrà l’equip GC Motorsport al seu costat per gestionar el funcionament de la mecànica, i Oriol Espinola serà el seu company dins del Peugeot 208 1.2 amb el qual competirà. “La decisió de participar al Volant RACC la vaig prendre fa més o menys un mes. Equip, cotxe, pressupost... Són coses que hem hagut d’anar solucionant sobre la marxa. La situació actual és una mica més tranquil·la i de ben segur que serà molt millor si aconseguim un bon resultat a l’Empordà”, assenyala Leite sobre el nou projecte.

L’objectiu per a aquesta primera cita serà no cometre errors i estar entre els millors al parc tancat final de la Bisbal d’Empordà, atès que serà el debut del curs. Malgrat tot, les sensacions del pilot del Principat són positives després dels primers reconeixements de recorregut. “Han anat molt bé i crec que hem fet unes notes molt bones. A més, només no he competit en una especial i les altres són conegudes des de fa temps”, indica.

En total haurà de completar 205,80 quilòmetres, dels quals 54 seran cronometrats i hi haurà punts d’èmfasi en tres: la Ganga, de 6,34 quilòmetres i al qual es referia Ribeiro com a desconegut, Santa Pellaia, de 8,40 quilòmetres, i els Àngels, de 15,66.

tracking