Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

Valverde, més a prop que mai del Barça

El Madrid confirma el fitxatge de Vinicius i seguirà cedit al Flamengo fins al 2019
Ernesto Valverde durant una roda de premsa.

Valverde, més a prop que mai del Barça

Ernesto Valverde durant una roda de premsa.

Actualitzada 24/05/2017 a les 07:09
Ernesto Valverde és el més ben situat per entrenar l’FC Barcelona la propera temporada, després de la marxa de Luis Enrique Martínez. Segons informa Mundo Deportivo, el tècnic de Càceres signarà un contracte de dos anys fixos i un més d’opcional. A més, el Txingurri arribaria a Barcelona acompanyat per Jon Aspiazu, segon entrenador, i José Antonio Pozanco, preparador físic.
Valverde va jugar dues temporades al Barça, on va disputar 22 partits i va marcar 8 gols. Pel que fa a la seva experiència com a tècnic, ha dirigit en dues etapes l’Athletic Club, aconseguint una Supercopa d’Espanya, i dues més l’Olympiakos, on va guanyar tres lligues i dues copes gregues. Al seu currículum també consten experiències a l’Espanyol, arribant a una final de la UEFA, Vila-real, conjunt en què va ser destituït, i València, en què no va complir l’objectiu de classificar l’equip per a la Champions.
D’altra banda, el Reial Madrid va fer oficial ahir el fitxatge de la nova sensació del futbol brasiler, Vinicius Júnior. El club pagarà uns 45 milions d’euros al Flamengo pel jugador de setze anys. El jove futbolista seguirà cedit a l’equip carioca fins al juliol del 2019, a no ser que tots dos conjunts acordin una incorporació anterior a aquesta data.

MANCHESTER UNITED I AJAX ES DISPUTEN AVUI L'EUROPA LEAGUE
L’Ajax d’Amsterdam i el Manchester United jugaran aquesta nit (20.45 h) la final de l’Europa League a l’estadi Friends Arena d’Estocolm. Els anglesos, que són els grans favorits, busquen per primera vegada aquest títol, mentre que l’equip holandès se l’enduria per segon cop en cas de victòria. El conjunt de Mourinho arriba al duel amb algunes baixes sensibles, entre les quals la d’Ibrahimovic i Marcos Rojo, per lesió, o la d’Eric Bailly, per sanció. La UEFA va confirmar que abans de la final es farà un minut de silenci en homenatge a les víctimes de l’atemptat de dilluns a Manchester i es reduirà la cerimònia inaugural.
Etiquetes
  • #1 Gora Athletic
    (24/05/17 08:29)

    Sr.Urrutia,ahora el Athletic a fichar Guardiola i todos contentos.Guardiola nuevo entrenador del Athletic.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts