Motociclisme

Xavi Cardelús disputarà el Mundial de Supersport

El pilot fitxa per l’equip Race Department ATK 25 i correrà cinc de les set curses que queden per acabar el campionat

Xavi Cardelús disputarà el Mundial de SupersportRACE DEPARTMENT ATK 25

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús disputarà la resta del Mundial de Supersport amb l’equip Race Department ATK 25 sobre una MV Augusta, després de l’acord al qual va arribar amb el conjunt italià. De les set curses que falten per acabar el campionat de l’especialitat, en correrà cinc, ja que les altres dues coincideixen amb el Moto2 European Championship. Aquesta no serà la primera experiència amb una Supersport per al pilot del Principat, ja que el 31 de març va competir en aquesta categoria a Motorland Aragó amb la mateixa escuderia i va finalitzar en una meritòria 13a posició. En aquell cas va substituir el lesionat Alex Baldolini, que ara serà el seu company d’equip.

L’andorrà va mostrar-se satisfet pel nou repte: “Estic molt content per aquesta nova oportunitat. L’experiència de Motorland va ser força positiva ja que, sense haver pilotat mai l’MV Agusta, vaig sumar els tres punts corresponents a la 13a plaça.” I hi va afegir que “disputar aquest campionat m’ajudarà a acumular més hores de pilotatge i competició, i espero progressar i tenir un bon rendiment”. El seu futur cap i company d’equip, Alex Baldolini, també va expressar la seva alegria per aquesta incorporació: “Ens va sorprendre positivament quan em va substituir per la seva manera de treballar i la seva progressió. Sense cap experiència ja va aconseguir puntuar en un campionat que és exigent. Volem que continuï creixent amb nosaltres al Mundial de Supersport perquè confiem en el seu potencial i li hem ofert la possibilitat de completar la temporada.”

La primera prova amb la nova moto serà aquest mateix cap de setmana al circuit anglès de Donington Park i Cardelús va reconèixer que “no serà fàcil perquè no conec el recorregut i continuo tenint poca experiència amb la moto de Supersport. L’objectiu és aprendre i anar pas a pas i no em plantejo un resultat concret”. Tot i aquesta nova aventura en aquest Mundial, el corredor d’Andorra va admetre que la seva prioritat continua sent l’ Europeu de Moto2, en què va acabar la primera cursa a Albacete en 14è lloc.

tracking