Automobilisme

Vinyes s'endú les dues curses del Campionat d'Espanya de resistència D1

L’andorrà Joan Vinyes va guanyar aquest cap de setmana passat a les instal·lacions de Motorland (Alcanyís), juntament amb el seu company d’equip Jaume Font, les dues curses del Campionat d’Espanya de resistència de la divisió 1 (D1). La parella va disputar dues proves, en les quals van ser els més ràpids, i d’aquesta manera van poder pujar al més alt del podi sent el Baporo Motorsport el primer conjunt que aconsegueix repetir triomf aquesta campanya. La primera cursa la van acabar en un temps de 52’32’’159, mentre que a la següent van registrar 2 hores 03’46’’460. “Tot ha sortit segons el previst, començar vencent ens ha donat confiança i a la segona hem vist que teníem opcions d’imposar-nos i no ho hem dubtat”, va explicar el pilot del Principat. La propera cita serà al circuit del Jarama el 24 i 25 de juny.