La UE Santa Coloma venç el Tic Tapa i jugarà a Europa

L’empat contra el Don Denis deixa el Lusitans sense competició continental i l’Inter s’assegura l’ascens

La UE Santa Coloma venç el Tic Tapa i jugarà a Europa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat que el títol de la Lliga Grup Sant Eloi es va decidir la setmana passada, la darrera jornada de la temporada va comptar ahir amb l’emoció de la disputa de les places europees, la de la promoció i la de l’ascens. Pel que fa la primera, el Tic Tapa Sant Julià, la UE Santa Coloma i l’FC Lusitans encara optaven a Europa League i les combinacions que es podien donar eren vàries. Finalment, l’empat entre el campió i el conjunt dirigit per Carlos Sánchez (1 a 1), juntament amb la victòria dels colomencs sobre els lauredians (0 a 1), va deixar com a segon classificat el Tic Tapa i tercers els finalistes de la Copa Constitució de la setmana vinent, que s’asseguraven jugar aquest estiu l’Europa League.

Etiquetes:

Per altra banda, a la part baixa s’havia de decidir qui ocuparia la plaça de promoció amb el segon classificat de la Lliga Biosphere. L’Assegurances Generals FC Ordino es va imposar al The New 1978 UE Engordany per un clar 0 a 3, però l’incontestable triomf de l’FC Encamp sobre el Jenlai per 15 a 1 va fer que siguin els de Luque els que hagin de lluitar per la permanència a la Lliga Grup Sant Eloi fins a l’últim moment.

L’Inter torna a primera

Aquesta lluita dels ordinencs serà davant de la Penya Encarnada, que malgrat vèncer ahir l’Atlètic Amèrica (1 a 3) es va haver de conformar amb la segona plaça després que l’Inter Club Escaldes certifiqués l’ascens amb un triomf sobre l’M-Perruquers Atlètic Escaldes (0 a 3).

La temporada regular ja ha finalitzat, però diumenge vinent seguirà el futbol andorrà amb la disputa de la final de la Copa Constitució a l’Estadi Nacional.

tracking