Futbol

El Madrid és el campió

Cristiano Ronaldo i Karim Benzema col·laboren amb gols per sumar els tres punts i alhora el 33è títol de la competició domèstica

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va sumar ahir a la Rosaleda el seu títol de lliga espa­nyola número 33 (no l’aixecava des de la 2011-2012), després de fer els deures i superar per 0 a 2 un Màlaga que no s’hi jugava res. Per la seva banda, l’FC Barcelona també es va imposar al Camp Nou per 4 a 2 sobre un Eibar que tampoc tenia cap aspiració, però per alçar-se amb el campionat domèstic havia d’esperar que els madridistes no es fessin amb els tres punts. Els dos enfrontaments es van resoldre de manera ben diferent, ja que els blancs al minut 2 ja gua­-nyaven, mentre que els culers es van trobar amb un marcador advers de 0 a 2 que van haver de remuntar amb dificultat.

Cristiano Ronaldo va obrir la llauna només començar driblant Carlos Kameni, després de culminar una bona assistència d’Isco Alarcón, qui va aprofitar una errada de la defensa local per conduir el contraatac. Els malaguenys van tenir alguna opció d’empatar mitjançant Sandro Ramírez, però l’electrònic no es va tornar a moure fins després del descans. Al 55 Karim Benzema va rematar a plaer un refús des de dins de l’àrea petita i va aconseguir la diana de la tranquil·litat, que hauria d’haver estat anul·lada pel col·legiat, arran que el davanter francès es trobava en fora de joc clar. Pel que fa als de Luis Enrique Martínez, no van començar amb bon peu encaixant un doblet de Takashi Inui, i no va ser fins al 63 de joc que es va moure el seu caseller gràcies a un gol en pròpia porta de David Juncà. Posteriorment van arribar els de Luis Suárez i Leo Messi des dels 11 metres i de jugada marca de la casa, que tot i errar un penal es va convertir en bota d’or de les lligues europees en sumar 37 dianes. El Camp Nou va homenatjar el tècnic asturià en el que va ser el seu darrer duel, tot i que li quedarà el de la final de Copa del Rei al Vicente Calderón de dissabte vinent.

AFICIONATS MADRIDISTES SURTEN AL CARRER PER CELEBRAR LA FITA

El Reial Madrid no aixecava el títol de la lliga espa­nyola des de la temporada 2011-2012 amb José Mourinho a la banqueta i els aficionats madridistes andorrans van voler celebrar-ho amb magnificència pels carrers de la capital del Principat. Una cinquantena es van donar cita tot entonant càntics i onejant les seves banderes.

El Madrid és el campió

tracking