Europa, la promoció i l'ascens, en joc l'última jornada de lliga

Europa, la promoció i l'ascens, en joc l'última jornada de lliga

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La temporada regular de futbol andorrà abaixarà el teló avui amb la disputa de les últimes jornades del play-off pel títol, pel descens i per l’ascens. Amb el campió de la Lliga Grup Sant Eloi decidit, només queda per decidir a la part alta qui jugarà l’Europa League aquest estiu. El Tic Tapa Sant Julià és el més ben posicionat, però si no venç la UE Santa Coloma i l’FC Lusitans supera el Don Denis (12 h) se li complicarà i serien els de Carlos Sànchez els que acabarien segons i obtindrien el bitllet a la competició continental.

A la part baixa de la taula només queda per decidir qui ocuparà la plaça de promoció. L’AGA Ordino s’enfrontarà al The New 1978 Engordany i necessita sumar un punt més que l’FC Encamp, que jugarà contra el Jenlai a la mateixa hora (16 h) i ocupa actualment l’altra plaça de permanència matemàtica amb els mateixos punts que els ordinencs.

Per altra banda, avui (14 h), l’Inter Club Escaldes, que juga davant l’Atlètic Escaldes, o la Penya Encarnada, que s’enfronta a l’Atlètic Amèrica, poden ser equip de primera. Els d’Àlex Somoza són els més ben posicionats per a l’ascens.

tracking