Bàsquet

El Madrid cau en semifinals i s'acomidada de la 'dècima'

El CSKA cedeix davant l’Olympiacos i jugarà la final amb el Fenerbahce

El Madrid cau en semifinals i s'acomidada de la 'dècima'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va caure ahir davant el Fenerbahce per 84 a 75 en el partit de semifinals de la final de quatre de l’Eurolliga. Els blancs van anar a remolc durant tot l’enfrontament i no van poder fer res amb la força del conjunt turc, que va tenir el plus de ser l’amfitrió de la competició europea i comptar així amb un nombre elevat d’aficionats, que van fer tot el possible per incomodar els homes de Pablo Laso.

La clau de la derrota va ser un primer quart en el qual els madridistes van encaixar 21 punts i només van aconseguir-ne 13, i gràcies a un incommensurable Sergio Llull, que va acabar amb 28 en el seu caseller, però que no li van servir per ser el millor del duel. Aquest guardó se’l va endur Ekpe Udoh, que va fregar el triple doble registrant 18 punts, 12 rebots i 8 assistències, per sumar un total de 36 de valoració. Els tres períodes següents van finalitzar força igualats, amb mínimes diferències entre els dos equips.

Per la seva part, el CSKA es va deixar remuntar per un Olympiacos que va dur a terme una proesa (78-82). La final entre grecs i turcs serà demà a les 20.00 hores i el xoc pel 3r i 4t lloc, a les 17.00.

tracking