Bàsquet

David Walker, disposat a seguir creixent al MoraBanc

Francesc Solana assegura que com sempre treballaran per confeccionar una plantilla millor que la d’enguany

David Walker, disposat a seguir creixent al MoraBanc

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

En clau esportiva, tot el que implica el MoraBanc Andor­ra està centrat en preparar els quarts de final del play-off de la lliga Endesa que comencen dimecres vinent a Madrid (20.30 hores). Ara bé, pel que fa el futur de la plantilla que està fent una temporada fora del normal i assolint fites de conjunt gran hi ha moltes incògnites sobre les continuïtats dels pilars fonamentals.

L’aler nord-americà David Walker va signar l’estiu anterior un contracte d’1+1 amb força clàusules i durant el Media Day va assegurar que “és una opció per a mi i per al club. Si les peces encaixen possiblement continuaré i jo estaria realment content”. Per la seva part, Thanasis Antetokounmpo es va mostrar ambiciós sobre el proper curs, malgrat no tenir contracte, mentre que Oliver Stevic va declarar que li agradaria “seguir aquí no només per com funciona el MoraBanc, sinó pel país, ja que soc una persona que no necessita grans coses i m’encanta la tranquil·litat que s’hi respira”. De la seva banda, el director general de l’entitat, Francesc Solana, va explicar que “tots els anys hem intentat ser millors que l’anterior i el vinent voldrem fer el mateix a l’hora de confeccionar el grup”. Solana va continuar comentant que “hi ha vegades que les circumstàncies et permeten conservar jugadors que t’han ajudat i ho han fet força bé, i n’hi ha d’altres que als esportistes el teu equip els ha servit per millorar el seu nivell tant econòmic com esportiu i acaben competint en plantilles d’un estatus més bo”.

EL MORABANC VISITA EL MUSEU THYSSEN D'ANDORRA

Els jugadors del MoraBanc, el cos tècnic, Gorka Aixàs, Francesc Solana i Sergi Romero van visitar ahir el Museu Carmen Thyssen d’Andorra. A la tarda, David Navarro i Guille Colom van participar en una sessió de lectura del projecte Jove voluntariat lector.

tracking