Bàsquet

Shermadini és escollit MVP del mes

És la tercera vegada aquesta temporada que rep la distinció

Shermadini és escollit MVP del mes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Giorgi Shermadini tanca la temporada regular proclamant-se per tercera vegada aquest any (ja havia estat millor jugador al gener i al març) i en la seva carrera a la Lliga Endesa com MVP Movistar del mes. El maig ha aconseguit una valoració mitjana de 24,7 després d'anotar 15,3 punts i capturar 11,7 rebots per partit. D'aquesta manera, el pivot es corona com un dels grans jugadors de la competició, fet que la portat també a formar part del millor quintet de la temporada 2016-2017.

Des de l'ACB s'ha destacat que durant el mes de maig el georgià va fer la seva millor actuació en la jornada 32, davant del Valencia Basket. Va sumà 22 punts i 10 rebots, a més d'aportar 2 assistencies, 2 recuperacions i 1 tap, per acbar amb 32 de valoració i amb el reconeixement com a jugador de la jornada a la butxaca.

Així doncs, Shermadini ha tancat la lliga regular com a segon jugador més valorat de la Lliga Endesa (21,3), tercer màxim anotador (15,3) i segon màxim rebotejador (7,59), a més d'aparèixer en llocs de privilegi en esmaixades, tirs de dos i tirs lliures.

tracking