Premi per saber patirXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al CE Sant Julià li ha tocat patir aquest any. El relleu generacional que hi ha a la plantilla i que es va iniciar la temporada passada ha fet que no hagi estat un curs fàcil per assolir l’objectiu de la permanència a tercera divisió espanyola. Finalment, però, i a falta de dues jornades per acabar, l’equip ha rebut el premi a saber mantenir-se ferm en els moments difícils. I és que el conjunt dirigit per Jorge Dias no va saber què era guanyar a domicili fins a la jornada 25, disputada el 22 d’abril, i ha hagut de suportar derrotes doloroses, com un 7 a 2 a Sant Sadurní.

A més, ha tingut diverses lesions, fet que també ha afectat l’equip, però, en aquest tram final ha tret forces i els que hi eren han estat a l’altura per encarrilar la salvació. “Tenim jugadors amb qualitat de sobres. Aquest any hem patit més, però hi ha molts joves i l’experiència s’ha d’anar agafant”, explica Dias sobre com ha vist la temporada. Fer un pas endavant i aspirar més a dalt ho veu llunyà encara, però “anem treballant per acabar més amunt”. Així ho creu també un dels jugadors, Omar Ávila, que assenyala que han “patit massa, sobretot per la quantitat de lesions i per la joventut, però crec que hem madurat i hem après tots molt aquest any”.

Tot plegat mentre se segueix apostant fort per la base, la qual és la que més internacionals ha proporcionat. “No és cap secret, hem fet una gran feina els últims 20 anys i seguirem fent-la per tenir bons jugadors”, conclou Dias.

tracking