TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Instal·lacions

La il·luminació al Nacional, per al duel contra Portugal

El consell de ministres va aprovar ahir
la licitació de la reforma de l’enllumenat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va aprovar ahir la licitació dels treballs de reforma i ampliació de la il·luminació de l’Estadi Nacional, per complir amb les exigències que marca la UEFA respecte als estàndards lumínics per celebrar partits internacionals, i que es puguin retransmetre per televisió en alta definició amb la màxima qualitat. Els treballs es realitzaran durant els mesos de juliol i agost, quan no hi ha competicions a l’Estadi Nacional, i està previst que el nou enllumenat es pugui estrenar dissabte 7 d’octubre al duel de classificació per al Mundial que el combinat nacional disputarà contra Portugal.

El Govern considera molt important que la UEFA segueixi permetent la celebració de partits internacionals de la selecció i que es puguin retransmetre per televisió amb les millors característiques tècniques. La Federació Andorrana de Futbol i el màxim organisme del futbol continental van donar el vistiplau al ministeri de Cultura, Joventut i Esports sobre l’estudi lumínic encomanat pel ministeri d’Ordenament Ter­ritorial per dur a terme aquest projecte. Els principals treballs que s’hauran de fer són la col·locació de l’estructura metàl·lica on s’ubicarà la nova il·luminació, instal·lar els nous focus sobre bàculs i sobre les marquesines existents, reordenar els actuals llums sobre les torres existents, a més de fer els treballs elèctrics associats a totes aquestes actuacions. La licitació de l’obra es farà mitjançant un concurs nacional amb procediment obert i en modalitat de contractació urgent, i les ofertes per prendre part en aquest procés es podran presentar com a molt tard el 2 de juny vinent. Actualment l’Estadi Nacional té 1.400 lux i les exigències de la UEFA són de 1.600.

tracking