El Madrid goleja i acaricia la lliga

Els gols de Ronaldo (2), Benzema i Kroos deixen els blancs a un punt del títol

El Reial Madid va aconseguir ahir a Balaídos una victòria clau que el deixa a només un punt d’aconseguir el títol de lliga cinc anys després. El conjunt de Zinedine Zidane es va imposar amb contundència al Celta de Vigo, que volia sumar els 3 punts per acomiadar-se bé de la seva afició després d’una temporada en què ha arribat a les semifinals de la Copa del Rei i de l’Europa League.

Els blancs van encarar ràpid el partit i al minut 10 Cristiano Ronaldo va avançar el seu conjunt amb un xut des de fora de l’àrea que va sorprendre un Sergio que només va poder fer l’estàtua i veure com la pilota entrava dintre de la seva porteria. El Celta va intentar reaccionar, però no podia materialitzar en gols el domini de la pilota. Ja a la represa, el crac portuguès va aprofitar un contraatac per fer el 0 a 2 i deixar el partit vist per a sentència. El Celta, amb 10 per l’expulsió d’Aspas, va buscar una remuntada heroica amb l’1 a 2 de Guidetti, però només un minut més tard Benzema va fer l’1 a 3, i Kroos a la recta final va completar la festa amb l’1 a 4. El Reial Madrid ho té tot a favor per aconseguir diumenge a Màlaga la seva 33a lliga i només necessita un empat per adjudicar-se el títol, mentre que el Barça haurà d’esperar un miracle en forma de derrota blanca.