Gimnàstica

Dues jutgesses andorranes, a l'Europeu de Budapest

Per primer cop a la història, dues jutgesses internacionals de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) puntuaran en un Campionat d’Europa.

Dues jutgesses andorranes, a l'Europeu de BudapestFAG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per primer cop a la història, dues jutgesses internacionals de la Federació Andorrana de Gimnàstica (FAG) puntuaran en un Campionat d’Europa. Anna Pallarés i Fiona Pallarés valoraran les actuacions a Budapest en l’Europeu que es disputa a partir de demà i s’allargarà fins diumenge. Encara s’ha de decidir quines jutgesses valoraran les proves júnior i quines les sènior, fet que es resoldrà en un sorteig previ a les competicions. Per la presidenta de la FAG, Eva Rodríguez, “és un orgull. És molt difícil ser jutge internacional, perquè el codi és molt complicat i s’ha d’estudiar en anglès, però les dues han tingut notes ex­cel·lents. Estem molt contentes per aquesta notícia”.

Ahir la selecció va entrenar abans del debut de demà. En categoria sènior, Andorra porta tres representants que “estan molt motivades i emocionades, i hi van amb l’objectiu de superar-se i millorar les seves notes”, va explicar Rodríguez. Les altres representants seran les de l’equip júnior, per a les quals “només estar al campionat és tot un èxit, ja que la majoria són gimnastes infantils d’últim any. Tenen molt potencial però no han pogut competir gaire internacionalment per la falta de recursos de la federació.

tracking