Trial

Xavi Casas no completa el seu debut

Una caiguda impedeix al pilot acabar la primera prova del Mundial de Trial2

Xavi Casas no completa el seu debutMARTA FORT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’andorrà Xavi Casas no va poder acabar la seva cursa de debut al Campionat Mundial de Trial2 que es va celebrar el cap de setmana passat a la localitat gironina de Camprodon. El pilot va patir una caiguda al final de la primera volta del recorregut i va malmetre el manillar de la seva Sherco, que no va poder reparar a temps per fer la segona ronda. Tot i haver de finalitzar la prova abans d’hora, el corredor es va mostrar satisfet per la feina feta: “estic content del primer traçat que he fet, he tingut bones sensacions i no he estat gens nerviós en un dels trials més durs del calendari”.

El del Principat va reconèixer que “em trobo encara en fase d’agafar experiència, perquè un pilot de mundial es fa, no es neix. El nivell per fer el campionat ja el tinc, ara l’he d‘anar consolidant per poder lluitar amunt” i també va afegir que “posats a patir problemes, millor tenir-los ara que puc aprendre, millorar i saber quines decisions adoptar en cada moment que no pas si algun dia m’estic jugant imposar-me en una competició”.

La propera cita del Mundial de Trial2 serà del 26 al 28 de juny al Japó, a l’exterior del circuit de Motegui. “He vist vídeos de l’any passat i hi ha menys rius que a Camprodon, tot i que també hi ha fang com a quasi totes les car­reres d’aquesta especialitat” va declarar l’esportista. Després del viatge a Àsia arribarà la “cursa més especial”, el Gran Premi d’Andorra que se celebrarà el 17 i 18 de juny a Sant Julià de Lòria.

tracking