Bàsquet

El MoraBanc cau a la pròrroga contra el Madrid per tecer cop aquest curs

Els de Joan Peñarroya es queden amb la mel als llavis després de consumar una espectacular remuntada al quart període (86 a 88)

Antetokounmpo intenta penetrar a cistella davant l'oposició de Reyes i Thompkins.ACB Photo / À. Rispal

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra no ha pogut tombar al Reial Madrid al Poliesportiu, però ha tornat a posar contra les cordes al campió de la Copa i la Lliga. El conjunt dirigit per Pablo Laso s'ha imposat per tercera vegada aquesta temporada als del Principat a la pròrroga, i ha aixafat les esperances d'un MoraBanc que anava perdent de 18 punts al tercer quart i ha arribat a empatar al darrer període (77 a 77). Fins i tot, Thanasis Antetokounmpo ha pogut guanyar el duel quan ha llençat un triple amb espaisobre la botzina de final de partit, però l'ha errat i s'ha hagut de decidir tot al temps extra. En aquest, el MoraBanc ha arribat a dominar de 3 punts (84 a 81), però les possessions finals han afavorit als blancs, que s'han endut el xoc gràcies a un Andrés Nocioni excel·lent que ha posat la cistella final del 86 a 88 i ha estat autor de 19 punts. Thomas Schreiner ha pogut enviar el duel a la segona pròrroga en un nou tir sobre la botzina, que tampoc ha entrat, i els de Joan Peñarroya han tancat la temporada regular amb un balanç a casa de 14 victòries i 2 derrotes i un total de 16-16.

Els madrilenys s'han endut el duel d'assaig dels play-off, en què no hi havia res en joc, just abans de disputar la Final Four de l'Eurolliga. L'enfrontament que importarà de veritat, però, és el del dia 24 a Madrid.

tracking