Bàsquet

Shermadini creix individualment però també ho vol fer en col·lectiu

El pivot de Geòrgia continua engrandint els seus registres a l’ACB amb números d’estrella

Shermadini creix individualment però també ho vol fer en col·lectiuFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra continua prolongant el somni de disputar el play-off de la lliga Endesa. La seva darrera víctima va tornar a ser un dels grans de la competició i a més un dels finalistes de l’Eurocup: el València Basket. Sembla que no hi ha rival que se li resisteixi al Poliesportiu d’Andorra, escenari on també es poden veure les millors versions de tota la plantilla que dirigeix el tècnic, Joan Peñarroya. Un grup d’esportistes que de ben segur quedarà gravat a la memòria de tots els aficionats andorrans, passi el que passi amb la possible classificació per disputar la lluita pel títol de l’ACB.

El pivot del conjunt del Principat, Giorgi Shermadini, és el jugador més regular de l’equip gràcies als seus números d’estrella i segueix acumulant èxits individuals amb els tricolors. Va finalitzar el xoc davant els homes de Pedro Martínez amb 32 punts de valoració, que li van servir per ser nomenat per tercera vegada en aquest curs MVP de la jornada 32. Cal recordar que ja ho va assolir a la 25 davant el Tecnyconta Saragossa registrant 41 i també a la 17 davant el Reial Betis Energía Plus sumant-ne 33.

“Estic molt content sobretot perquè hem guanyat el València. Sabíem de la dificultat de la cita i ens havíem d’imposar, perquè per a nosaltres era un duel importantíssim”, va assegurar el de Geòrgia, que també té a les seves vitrines els guardons globals dels mesos de gener i març. Com és habitual, va voler ser agraït amb tots els que l’ajuden i faciliten la feina, explicant que “també vull donar les gràcies als entrenadors i als meus companys, ja que són ells els que m’assisteixen perquè anoti”. La batalla de titans que va protagonitzar amb el pivot Bojan Dubljevic la va guanyar clarament, arran que el montenegrí va quallar una actuació correcta amb 10 punts i 7 rebots, però que no va estar a l’altura de les estadístiques del georgià. Sobre el jugador taronja va declarar que “és especial enfrontar-se a ell, perquè és un dels millors de la lliga. De totes maneres, sempre miro per l’equip, he competit per endur-nos el xoc i sense tenir en compte qui m’estava defensant i qui hi havia al meu darrere”.

Jugar de locals s’ha convertit aquesta campanya en una festa i a falta del xoc contra el Reial Madrid tenen un balanç de 14 triomfs i 1 derrota gràcies, en certa manera, “a l’ambient al·lucinant que es respira a casa, ja que hi ha un munt de gent animant i hem d’estar agraïts, perquè sempre estan al nostre costat, tant en els bons moments com en els dolents. Entenc que ells també volen que estiguem al play-off i hem fet un pas més per assolir el nostre objectiu”. Quant al proper partit davant un Betis en hores baixes, va comentar que “mirarem d’enllestir la feina a Sevilla, tot i que som conscients que serà complicadíssim arran que també necessiten la victòria per culpa de la mala situació a la classificació. Aprofitarem les poques sessions d’entrenament”.

tracking