La Juve vol certificar el bitllet a Cardiff

La Juve vol certificar el bitllet a Cardiff

La Juve vol certificar el bitllet a Cardiff

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Juventus de Torí i el Mònaco protagonitzaran avui (20.45 hores) el primer enfrontament de tornada de les semifinals de la Lliga de Campions. El Juventus Stadium acollirà el xoc que decidirà el primer equip que estarà present a la finalíssima de Cardiff (Escòcia) del dissabte 3 de juny. En el xoc d’anada a l’estadi Lluís II, Gonzalo Higuaín va assolir la seva primera gran nit europea després d’aconseguir un doblet, gràcies a les assistències del lateral dret Dani Alves. Mentre que Gianluigi Buffon va quallar una gran actuació amb aturades de mèrit que van servir per assecar el potencial ofensiu monagesc.

En certa manera, per aquest motiu, el tècnic dels italians, Massimiliano Allegri, no es refia del rival i va declarar a la prèvia que “el resultat de l’anada ens dona un petit avantatge, però ens hem de prendre aquesta cita com si fos a partit únic”. Va continuar explicant que “hem de guanyar-nos la final, ja que mai se sap què pot passar en el món del futbol i, a més, el Mònaco no té res a perdre”. Allegri recuperarà Sami Khedira i podria alinear a l’onze Cuadrado. Per la seva banda, l’entrenador de l’equip del Principat, Leonardo Jardim, va comentar que “si jugues com un boig et poden fer fàcilment tres dianes. M’agradaria arribar al descans amb 0 a 1”. Seran dubte fins a última hora per molèsties el lateral Djibril Sidibé i el poderós mig centre Tiémoué Bakayoko.

THEO HERNÁNDEZ, CADA COP MÉS A PROP DEL MADRID

Diversos mitjans esportius i generalistes de Madrid van anunciar ahir que el lateral esquerre de l’Atlètic de Madrid Theo Hernández va passar la revisió mèdica amb el Reial Madrid. El jugador milita aquest curs a les files de l’Alabès en qualitat de cedit per part del conjunt matalasser i l’any vinent vestiria la samarreta de l’etern rival. El president blanc, Florentino Pérez, té com a filosofia no fer efectives les clàusules de rescissió de futbolistes de l’Atlètic, i per tant l’operació es tancaria en els 30 milions d’euros i no en 24. Hernández, que és el germà petit de Lucas, defensa que dirigeix el Cholo Simeone, signaria per 5 cursos i cobraria prop de 3,5 milions per temporada.

tracking