Joan Peñarroya

“Ens hem de sentir orgullosos”

“Ens hem de sentir orgullosos”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya es va mostrar satisfet per l’important triomf del seu equip davant del València Basket: “Hem demostrat el que hem estat fent tota la temporada: caràcter, molt bon joc, molta energia i no buscar excuses.” També es va referir als problemes físics que el conjunt arrossega durant les últimes setmanes, i va explicar que “tot i les dificultats l’equip creu, lluita, té entrega i demostra coses per les quals ens hem de sentir molt orgullosos”. L’egarenc no va voler llançar les campanes al vol amb la classificació per al play-off i va demanar que l’estat d’ànim no es converteixi en una muntanya russa: “És humà, però no podem canviar d’estar enfonsats a estar ara eufòrics. Continuem depenent de nos­altres i tots hauríem signat estar en la situació en què estem i fer la temporada que estem fent.”

L’equip haurà jugat 3 partits en aquests 7 dies atípics amb jornada intersetmanal, i el tècnic va avisar que la visita a Sevilla no serà un partit fàcil: “Sembla que el Betis ja ha baixat i no. Estic segur que ho donarà tot per no descendir a casa. Haurem de preparar-nos per jugar contra un altre tipus de rival, en aquest cas no un que lluita per ser primer, sinó un que s’està jugant la vida.”

EL RIVAL

“EL MORABANC HA ESTAT MILLOR QUE NOSALTRES”

Pedro Martínez. El tècnic del valènciA va admetre la superioritat del conjunt andorrà al matx. “No hem estat còmodes al partit. Vam començar bé, però després ens va costar estar al nivell de l’agressivitat defensiva del MoraBanc, que va ser molt superior en els moments importants del partit”, va assenyalar. Tot i la derrota, l’entrenador barceloní va veure aspectes positius en l’actuació del seu equip: “Em quedo amb la reacció dels meus al final del segon i del quart període”. A més, va indicar que “encara no hem de pensar en els play-off”.

EL JUGADOR

Thanasis A., Aler del MoraBanc

“És important per al país”

“Aquest triomf és important per a l’equip i per al país. És un pas més per escriure la nostra història aquí i per arribar als play-off”, celebrava ahir un Thanasis Antetokounmpo eufòric després del triomf. La presència de la seva família al Poliesportiu el va portar a ser molt més actiu de l’habitual. “Era un extra de motivació per a mi”, va assenyalar. A més, va enviar un missatge a l’afició de cara al proper partit: “Vull que quan juguem contra el Reial Madrid estigui el pavelló ple, que exploti i sigui una bogeria. Si algú no pot comprar-se l’entrada jo em posaré a la porta i la pagaré a tothom perquè hi ha d’haver un gran ambient, ja que haurem fet un molt bon any per a l’equip i per al país.”

tracking