El Tic Tapa Sant Julià ajorna el títol del Don Denis

El Don Denis va tenir ahir el primer match ball per proclamar-se campió de la Lliga Grup Sant Eloi en el partit davant l’únic altre equip que encara opta al títol matemàticament, el Tic Tapa UE Sant Julià. Per fer-ho, només li servia guanyar, i semblava que ho podria aconseguir quan Andreu Ramos va avançar els colomencs al minut 16. Tot i això, els lauredians van respondre ràpidament amb un gol de Noah Baffoe al minut 23.

El marcador no es va moure més la resta de duel i l’1 a 1 va ajornar el quart títol seguit per als de Richard Imbernón, que malgrat no haver assolit ahir el triomf es mostrava satisfet. “Estem contents perquè hem fet un bon partit, però encara no ho tenim fet”, indicava el tècnic. Per la seva part, Luis Blanco veia com “encara tenim opcions matemàtiques, tot i que el Don Denis és qui ho té millor i nosaltres encara no hem tancat la plaça europea”. I això va passar després que el Lusitans, amb un gol al minut 88 de Luis Henrique Novaea que posava el 2 a 3, superés la UE Santa Coloma per mantenir vives les seves opcions europees i ajustar la lluita per la segona plaça.

Pel que fa al play-off per la permanència, la lluita per la plaça de promoció es va ajustar després que l’AGA Ordino superés el Jenlai (3 a 10) i l’Encamp caigués contra el The New 1978 Engordany (2 a 1).