Punt amarg davant del líder que dificulta l'ascens directe

L’FC Andorra no troba porteria durant els 90 minuts en un partit igualat davant d’un Horta que dona per bo l’empat

Punt amarg davant del líder que dificulta l'ascens directeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Era el partit clau per avivar les possibilitats d’ascens directe a tercera divisió i es va notar en l’ambient des d’un inici. Les graderies de la Borda Mateu van presentar un aspecte immillorable i l’afició va respondre a la crida del club per assistir al transcendental enfrontament contra l’Horta. Malgrat els condicionants exteriors a favor de l’FC Andorra, el guió dins del terreny de joc no es va alinear i l’equip no va obtenir un resultat positiu. Tampoc en va assolir un de negatiu, però l’ascens directe es va complicar molt després d’un partit molt igualat.

La primera part va tenir un clar domini visitant, amb accions de perill clares del màxim golejador de la categoria, Sergi Arranz, una de les quals engaltant una pilota morta dins l’àrea que Ferran Pol va aturar al minut 23. L’Horta es va fer amb la possessió i va marcar un ritme lent, demostrant que li valia l’empat. A la segona part, els tricolors van fer un pas endavant i van arriscar més, fet que va portar a gaudir de més ocasions, però que no van forçar el porter rival a fer intervencions de mèrit. La més clara va arribar quan quedaven menys de cinc minuts per al final, en una doble acció de córner en la qual la sort no es va alinear amb l’Andorra.

Finalment, empat sense gols i ocasió d’apropar-se a l’Horta desaprofitada. “Ho hem intentat, però no hem trobat el gol que premiés l’esforç que ha fet l’equip”, va assenyalar Vicente, que veia una millora en el joc. L’Andorra segueix segon, a 4 punts del líder i a 3 del Sants, que rep avui el Tona.

tracking