El MoraBanc B encarrila la salvació després d'apallissar el Grup Barna

El MoraBanc B va fer ahir un pas de gegant per mantenir-se una temporada més a la lliga EBA després de superar per 79 a 52 el Grup Barna al Poliesportiu. Els locals, conscients del que es jugaven, van trencar el partit des de l’inici amb un parcial de sortida de 17 a 3 que van anar ampliant fins al 43 a 27 del descans. Els visitants van intentar entrar dins del partit, però a la segona meitat el MoraBanc B encara va fer la ferida més grossa arribant a guanyar de 30 a cinc minuts per al final. Els de Xavi Luque hauran de certificar la feina feta al partit d’anada diumenge vinent, quan es jugui el matx de tornada. Els andor­rans mantindran la categoria si guanyen a Barcelona i, fins i tot, si perden d’una diferència inferior als 27 punts, així que només una catàstrofe condemnaria al descens el sènior B.

Nil Brià va ser el jugador més decisiu dels del Principat després d’anotar 21 punts amb 5 tirs de 3 punts i un 100% d’encert en tirs de 2, que sumats als 5 rebots capturats el van portar als 22 de valoració. Nikola Maric, amb 16 punts i 7 rebots, també va ser dels destacats.