El MoraBanc, amb un peu i mig als play-off

El conjunt del Principat segueix intractable com a local i supera el València en un partidàs (89-84)

Joan Peñarroya i els jugadors celebren una acció del partit contra el València.ACB Photo / A. Martín

El MoraBanc Andorra ja està virtualment classificat per als play-off. Amb un triomf més en algun dels dos partits restants ja en tindria prou per certificar-ho o tambéamb una derrota del RETAbet Bilbao Basket. La desfeta dels bascos a la pista de l'Iberostar Tenerife combinada amb la gran victòria del conjunt del Principat davant el València Basket ha fet que la diferència entre els dos equips sigui de dos triomfs.

Tot i això, el MoraBanc ha hagut de patir de valent per endur-se el duel davant els 'taronja'. L'equip dirigit per Pedro Martínez ha arribat al final del primer quart per davant (23 a 24). Tot i això, un bon segon període tricolor ha disparat els de Joan Peñarroya, que al descans guanyaven 40 a 35.

A la segona meitat, el València s'anava apropant però els andorrans responien i han arribat a dominar de 15 punts (65 a 50). Al darrer i definitiu període, però, el València ha posat contra les cordes el MoraBanc. Ha arribat a igualar quan restaven tres minuts per acabar i fins i tot ha tingut l'opció de posar-se per davant (78 a 78). Una última empenta liderada per Stevic, Walker (23 punts avui) i Shermadini (millor del partit amb 22 punts i 32 de valoració), ha facilitat la 14a victòria com a local i la 16a de la temporada per al MoraBanc (89 a 84).

Dimecres contra el Sevilla, poden ser oficialment equip de play-off.