El Don Denis té avui el primer 'match ball' per revalidar el títol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Don Denis Santa Coloma es pot proclamar avui (12 h, Borda Mateu) campió de la Lliga Grup Sant Eloi per quarta temporada consecutiva. Per fer-ho, haurà de superar el Tic Tapa UE Sant Julià, el seu immediat perseguidor i l’únic que encara té opcions matemàtiques de guanyar el títol, a banda del líder. Actualment, sis punts separen els dos conjunts i un empat no seria suficient per celebrar la consecució del títol, ja que tant el goal average entre els dos equips com el particular estan empatats. En cas de taules, però, els colomencs ho tindrien molt de cara ja que assolint només un punt en les dues jornades que encara restaran del play-off pel títol ja en tindrien prou.

Després del transcendental enfrontament que pot decidir el campió, la UE Santa Coloma i l’FC Lusitans es veuran les cares (16 h) en un duel en què els colomencs volen recuperar el terreny perdut respecte a la segona posició i a la vegada assegurar-se una posició que doni accés a la competició europea de cara a l’estiu.

La promoció en joc

Per altra banda, avui també es disputen els dos enfrontaments del play-off per a la permanència. Amb el The New 1978 Engordany ja matemàticament salvat i el Jenlai descendit, només queda per decidir la posició de promoció, la qual està en mans de l’Assegurances Generals FC Ordino. L’FC Encamp és l’altre aspirant a la plaça, però ho té millor ja que té 6 punts més. De fet, ho pot fer avui si venç l’Engordany (14 h) i l’Ordino no guanya el Jenlai (18 h).

tracking