ACB Lliga Endesa

Duel d'MVP

Shermadini i Dubljevic protagonitzaran un dels emparellaments més intensos com a millors jugadors del mes de març i d’abril

Duel d'MVPFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El principal duel del partit d’avui estarà sota el cèrcol, on compartiran espai els dos últims jugadors de la lliga a guanyar el guardó a millor jugador del mes. L’últim a fer-ho va ser el montenegrí del València Basket Bojan Dubljevic, que es va emportar el títol del mes d’abril després d’uns espectaculars números amb 14,6 punts, 5,6 rebots, 2,8 assistències i 20,6 de valoració de mitjana en els cinc partits que va disputar amb el conjunt taronja. A més, al duel contra l’Obradoiro va aconseguir la seva millor valoració des que juga a l’ACB, 38.

El gran dominador del mes de març a l’ACB va ser Giorgi Shermadini, que va sumar el seu segon MVP del mes d’aquesta temporada (el primer el va obtenir al gener) amb 19,2 punts, 6,5 captures, 7 faltes rebudes i quasi 26 de valoració com a mitjana. Aquests números, sumats a la regularitat dels interiors del MoraBanc i del València Basket, els han portat a ocupar la part alta en diferents classificacions estadístiques de la lliga. El georgià és el segon jugador més valorat de l’ACB, el tercer millor anotador i també ocupa la segona plaça a la classificació de rebots, tirs de 2 punts anotats i faltes rebudes. Per la seva banda, el pivot visitant lidera l’estadística de +/- sobre la pista i es el cinquè més valorat de la lliga. Sens dubte que gran part de les aspiracions del MoraBanc de guanyar avui passen per aquest duel.

tracking