El Barça, davant d'una altra final

El conjunt de Luis Enrique rep el Vila-real i el Reial Madrid visita Granada

El Barça, davant d'una altra finalEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

FC Barcelona i Reial Madrid afronten una nova cita clau per al campionat quan només falten 3 jornades per acabar el torneig de la regularitat. Els catalans rebran un dels conjunts més en forma de la lliga, el Vila-real, que ha estat capaç de puntuar aquesta temporada als camps complicats com el del Madrid, l’Atlètic o el Sevilla. Els de la Plana visitaran el Camp Nou amb la sensible baixa del seu capità, Bruno Soriano, mentre que Luis Enrique podria recuperar Andrés Iniesta, que ahir va entrenar amb normalitat amb la resta del grup i podria ser la principal novetat del tècnic asturià.

L’altre aspirant a guanyar la lliga, el Reial Madrid, tindrà un desplaçament d’entrada senzill, ja que els de Zidane visitaran l’estadi del Granada, que la jornada passada va certificar matemàticament el descens a la segona divisió després de 6 temporades a la màxima categoria del futbol espanyol. Amb la tornada de les semifinals de la Champions de dimecres vinent, tot fa pensar que l’entrenador francès tornarà a fer rotacions i podria donar entrada a jugadors com Kiko Casilla i Morata, i fer descansar puntals de l’equip com Cristiano Ronaldo pensant en el conjunt matalasser.

LA FIFA ELIMINA LA SANCIÓ DE 4 PARTITS A MESSI AMB LA SELECCIÓ

La comissió d’apel·lació de la FIFA va eliminar la sanció de 4 partits que la comissió de disciplina va imposar al futbolista argentí el mes de març passat després de protestar a l’àrbitre Sandro Ricci i al seu assistent en finalitzar el partit entre l’Argentina i Xile.

En aquell moment l’organisme mundial del futbol va interpretar que el jugador havia vulnerat l’article 57 del reglament per “pronunciar paraules injurioses contra un àrbitre assistent”, però ara apel·lació ha dictaminat que les proves que hi havia no eren suficients per actuar d’ofici, tot i que recorda que el respecte cap als àrbitres ha de ser essencial.

tracking