El Barça es desfà de l'Espanyol i la lluita per la lliga es manté viva

Actualitzada 30/04/2017 a les 07:11
L’FC Barcelona va saber imposar-se a la pressió de Cornellà-El Prat i es va acabar adjudicant una victòria còmoda contra l’Espanyol per mantenir-se líder, empatat amb el Reial Madrid, que encara té un partit pendent. No obstant, no tot va ser fàcil per als blaugrana. De fet, el partit va anar al descans amb un 0 a 0 i amb una primera part molt oberta. Però el guió va canviar a la segona i una errada de la defensa espanyolista va propiciar el primer gol visitant, obra de Luis Suárez, al 51’. Rakitic va fer el segon al 76’, precedit d’una gran jugada de Messi, i va ser el davanter uruguaià qui va arrodonir el triomf al 86’ (0-3), també aprofitant una errada defensiva. Per la seva part, Marcelo va salvar els tres punts per al Madrid contra el València (2-1) amb un gol al 86’, tres minuts després que Parejo fes l’empat a 1.
Per altra banda, ahir el Granada va perdre al camp de la Reial Societat (2-1) i va certificar de manera matemàtica el descens, mentre que el Levante va superar l’Oviedo (1-0) i es va assegurar l’ascens a primera divisió a falta de sis jornades.