MOTOCICLISME

Xavi Cardelús torna a dominar els lliures sota la pluja d'Albacete

El pilot andorrà, Xavi Cardelús, va dominar un altre cop ahir les dues sessions de lliures de la primera prova del Moto2 European Championship que es disputa a Albacete amb un temps d’1’43”2. Tal com va passar dijous, la pluja caiguda sobre el circuit va ser protagonista i els dos entrenaments es van disputar sota moll. El corredor de l’equip Stylobike Petronas va declarar que “he continuat progressant en mullat i he millorat els meus temps. Sé que demà en aquestes condicions puc seguir fent-ho i l’objectiu no és altre que situar-me al més endavant possible a la graella de sortida”.

Avui a les 12.50 i a les 17.30 hores seran els entrenaments classificatoris, i la cursa, programada a 20 voltes, es disputarà demà a les 13.00 hores.