Derbi barceloní sense marge amb el retorn de Neymar

Abans, el Reial Madrid rebrà el València al Santiago Bernabéu

Derbi barceloní sense marge amb el retorn de Neymar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Espanyol i FC Barcelona afronten aquest vespre (20.45 hores) un nou derbi barceloní amb l’objectiu de guanyar per no veure’s allunyats del seu objectiu. El conjunt de Luis Enrique vol els 3 punts per no perdre de vista el Reial Madrid, i els blanc-i-blaus necessiten la victòria si no volen dir adeu a les possibilitats de tornar a Europa més de 10 temporades després.

El brasiler Neymar podrà tornar a jugar després de la sanció de 3 partits per la seva expulsió a Màlaga, mentre que Andrés Iniesta, que ahir no va entrenar per unes molèsties a l’adductor, serà dubte fins a última hora, també té jugadors tocats el conjunt perico, ja que un dels seus jugadors més importants, Leo Baptistao, “no està per jugar molts minuts” tal com va reconèixer ahir el tècnic Quique Sánchez Flores, que en canvi, podria recuperar el lateral Aarón.

Abans del duel de la capital catalana serà el torn del Reial Madrid, que s’enfrontarà a un dels seus botxins d’aquesta temporada, el València (16.15 hores), amb el retorn de Sergio Ramos.

tracking