Natació

Llista per als Jocs de San Marino sense nois

La federació proposa Nàdia Tudó, Mònica Ramírez, Lea Ricart i Laia Rodríguez

Llista per als Jocs de San Marino sense nois

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La delegació de natació per als Jocs dels Petits Estats no tindrà representació masculina. Els condicionants han portat la Federació Andorrana de Natació (FAN) a presentar una llista davant el Comitè Olímpic Andor­rà amb quatre nedadores: Mònica Ramírez, Nàdia Tudó, Lea Ricart i Laia Rodríguez. Les tres primeres compten amb les mínimes marcades, mentre que el cas de la dar­rera serviria per completar l’equip de 4x100 relleus femení, amb el qual es compta amb la mínima sumant els temps de totes les competidores. Encara s’ha de decidir, però, quines seran les proves que realitzaran Ramírez, Tudó i Ricart.

Amb tot, l’aturada de Pol Arias després dels Jocs de Rio 2016 i la lesió d’Èric Fernàndez al lligament encreuat del genoll esquer­re al desembre han fet que no hi hagi representació masculina. “Ara mateix, els nedadors més potents que tenim són els infantils, però son massa petits per anar-hi”, lamentava el director tècnic de la FAN, Sergio Rayo.

Justament el cap de setmana passat, Fernàndez va tornar a competir fora d’Andorra per primera vegada després de la dura lesió. L’andor­rà no va poder arribar a buscar la marca per San Marino, però se centrarà ara en el Mundial de Budapest a l’estiu. “Li falten entrenaments, però té moltes ganes i tenim temps fins a principi de juny per fer la mínima”, assenyalava Rayo.

tracking