Joan Peñarroya

“Molt contents per la reacció”

“Molt contents per la reacció”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segurament, Joan Peñarroya va realitzar ahir la roda de premsa posterior a un partit més distesa del curs. Primer perquè el seu equip havia assolit un triomf ampli que l’apropava molt als play-off, a més venint d’una setmana complicada pel que fa a molèsties físiques de la plantilla. I després, perquè dos periodistes de Geòrgia, caracteritzats com a tals, van posar la nota simpàtica amb la seva visita a Shermadini i Burjanadze, els quals van ser l’objecte de la seva pregunta.

En clau MoraBanc, el tècnic va valorar molt positivament la victòria, especialment per la dura setmana que han tingut. “Hem arribat justos quant a jugadors i fins i tot pensàvem que el Beqa no ens podria ajudar. Hem sabut 15 minuts abans del partit que jugaria. Estem molt contents per la reacció dels jugadors”, comentava Peñarroya, que hi afegia que “defensivament hem estat molt bé i només ens hem equivocat a l’inici del tercer període”.

Sobre les possibilitats de classificar-ser per al play-off la setmana vinent a Bilbao, el tècnic va bromejar i va dir que “a mi les travesses no em toquen mai i mira que hi jugo. Jo llançaré la butlleta, a veure si toca diumenge, però no hi crec gaire en aquestes coses”.

EL RIVAL

'Ha estat un duel d'absoluta irregularitat'

Jota Cuspinera. El tècnic de Fuenlabrada no va amagar la decepció per haver sumat una segona desfeta voluminosa de manera consecutiva. “Estem en aquell punt que ens afecta qualsevol cosa. Crec que hem arribat nerviosos al partit”, indicava l’entrenador, que hi afegia que “anàvem de parcial en parcial. Ha estat un partit d’absoluta irregularitat, per part dels dos, però amb ells comandant, per la qual cosa és normal que tinguessin períodes de certa relaxació”. A més, va indicar que “tot ha estat condicionat per la bona feina de l’Andorra”.

tracking