Futbol sala

Victòria clau del CE Sant Julià en la lluita per la permanència a tercera

Victòria importantíssima del CE Sant Julià per fer un pas endavant cap a la permanència a tercera espanyola. El conjunt dirigit per Jorge Dias va obtenir tres punts a la pista de l’Esportiu Alheña Sant Josep, un rival directe que fins ahir tenia els mateix nombre de punts a la taula que els lauredians, que van saber fer front a les adversitats.

La primera va ser l’expulsió de Xavi Santaella al 18’ per doble targeta groga i la segona la lesió de Jonathan Pérez a la segona part i que no el va permetre tornar a jugar. Ell mateix va ser l’autor del primer gol al 7’, i Santaella va fer el 0-2 tres minuts abans de ser expulsat. El conjunt local va retallar al 24’, però l’ensurt va durar només un minut ja que l’autor del gol de l’Alheña es va marcar en pròpia porta al 25’ i situava l’1-3. Els lauredians van mantenir-se sòlids els instants finals, en els quals van ampliar la diferència fins a l’1-5 amb gols d’Omar Debboun i André Ferreira.

A més, el Sant Julià va sumar la primera victòria com a visitant de la temporada i s’allunyava a tres punts de les posicions de descens a falta de cinc jornades. “Després del que hem passat els últims mesos, sobretot estic content pels nois. Ha estat un triomf molt important del qual hem d’aprendre”, valorava satisfet Dias.