ACB Lliga Endesa

El MoraBanc vol mantenir-se en play-off derrotant avui el Fuenlabrada

El MoraBanc rep un Montakit Fuenlabrada que espera esgotar les seves possibilitats de play-off i reaccionar a una dolorosa desfeta

El MoraBanc vol mantenir-se en play-off derrotant avui el FuenlabradaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Queden cinc partits per acabar la fase regular de la temporada i són gairebé com unes finals per al MoraBanc si vol ser als play-off. Avui (12.30 h, Poliesportiu d’Andorra) tindrà la primera davant un rival que a priori pot semblar un dels assequibles dels que queden, però ningú del conjunt andorrà es refia del Montakit Fuenlabrada. Ve d’encaixar una derrota voluminosa a la pista de l’UCAM Múrcia i el club madrileny acostuma a saber reaccionar a aquests cops amb grans partits la següent jornada. A més, els de Jota Cuspinera no poden sumar cap derrota més si volen classificar-se per als play-off i buscaran esgotar al màxim les seves possibilitats.

El duel, tal com destacava el tècnic del conjunt del Principat ahir, serà tota una lluita d’estils similars. Tant al MoraBanc com al Fuenlabrada els agraden molt els atacs ràpids en transició ofensiva. “Tenen jugadors experts que desequilibren. És un equip molt perillós que juga molt bé en carrera”, avisava Joan Peñarroya, que hi afegia que “la intenció és que cor­rem millor nosaltres que no pas ells, però veurem qui imposa el seu estil. Hem de fer una millora en el rebot per poder dur a terme el nostre estil de transicions ràpides”.

Tot i tenir les idees clares, el MoraBanc tindrà l’inconvenient de les molèsties que arrosseguen Thanasis Antetokounmpo i Beqa Brujanadze, que no han pogut entrenar al mateix ritme durant tota la setmana. El georgià té més opcions de jugar avui, però el grec, que ja es va perdre el partit de Màlaga, no ha trepitjat la pista des que es va lesionar dijous abans del duel a terres andaluses. Els dos seran dubte fins al darrer moment. “Són coses que passen al llarg de la temporada i que ja ens han passat. Tenim equip i amb els que som competirem bé”, va exposar l’entrenador en relació amb la possible mancança que tindrà en la posició d’ala-pivot.

Un dels que hauran de fer un pas endavant en cas que algun dels seus dos companys no arribi és Oliver Stevic. El serbi, que s’enfrontarà a l’equip al qual va militar el curs passat, assegurava que està acostumat a jugar de quatre. “He jugat molts anys en aquesta posició i no és res de diferent per a mi”, indicava Stevic, que explicava també que “estarà bé veure els meus antics companys i serà una motivació extra jugar contra ells”. El pivot del MoraBanc, però, igual que la resta dels seus companys, no se’n refiava i alertava que aquest partit “serà un gran repte per a tots nosaltres”.

PRECEDENTS

El Fuenlabrada, un equip que sempre ha posat les coses difícils

Andorra la Vella.El MoraBanc Andorra no té gaires records positius quan es tracta del Montakit Fuenlabrada. Els precedents entre ambdós conjunts són clarament favorables als madrilenys. El MoraBanc només ha pogut obtenir una victòria per les quatre del Montakit en les tres temporades que el club del Principat ha militat a l’ACB, i aquesta es va donar a casa davant aquell Fuenlabrada que va descendir matemàticament el 2015. El curs passat, es va endur un triomf del Poliesportiu. Podrà canviar la dinàmica?

tracking