Climent Padrós, nou tècnic de la selecció absoluta

El català torna a dirigir el combinat vuit anys després de la desaparició

Climent Padrós, nou tècnic de la selecció absolutaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La nova selecció absoluta d’hoquei patins ja comença a prendre forma. Després de vuit anys d’inactivitat per manca de jugadors, la feina realitzada des de la base està a punt per donar els seus fruits amb el salt dels jugadors sub-20 a l’absoluta. Des de la federació ho han vist clar i han buscat un nou tècnic que dirigeixi el projecte que ha de culminar amb el debut oficial el 2018 a l’Europeu i que té també fixat al calendari els World Roller Games de Barcelona del 2019.

L’últim seleccionador que va tenir l’absoluta, Climent Padrós, tornarà a agafar les regnes vuit anys després d’haver consumat el descens al Mundial B. El tècnic català ja va poder dirigir alguna sessió d’entrenaments durant la Setmana Santa per agafar contacte amb els jugadors de la nova selecció. “Coneix molt bé l’ambient de l’hoquei andorrà. A més, suposo que deu tenir l’espineta clava i vol recuperar la categoria. El veig amb ganes de tornar a portar la selecció”, valorava el president de la federació, Lluís Pallarés. Per al debut oficial de la nova selecció encara s’haurà d’esperar un any, però la intenció és poder disputar algun torneig amistós aquest estiu per agafar rodatge.

Per la seva part, Roger Corral, que ha dirigit els darrers anys la generació que ara ha de passar a ser la nova absoluta, entrenarà la sub-17. “Vam considerar que necessitàvem aire fresc i ens centrarem en la sub-17, amb la qual tenim l’Europeu del 29 de juliol al 5 d’agost a Itàlia”, valorava Corral.

tracking