Bàsquet

Catorze relats d'amor al bàsquet

Amb pròleg de Thanasis Antetokounmpo, el llibre compta amb catorze relats que declaren “l’amor” pel seu esport

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra no ha parat mai de mostrar la seva solidaritat com a l’entitat esportiva del país més rellevant que és i cada any ho demostra amb múltiples accions en favor d’ONG. Ahir va presentar al vestíbul del complex del Prat del Roure el llibre El joc que estimem 2, en què es presenten catorze relats de diverses personalitats sobre el bàsquet i els beneficis del qual es destinaran íntegrament a l’Unicef. La majoria dels autors van estar signant exemplars del llibre en l’acte d’ahir a Escaldes-Engordany al qual van assistir un centenar de persones. Thanasis Antetokounmpo, autor del pròleg, en el qual explica la història de superació de la seva família i com es van obrir camí a Grècia, va ser el principal reclam de l’acte i va mostrar el seu agraïment en un discurs en què va explicar que no descartava explicar la seva experiència sencera quan es retiri. A més, va indicar que se sent “no només un membre del club, sinó del país”. El coordinador del projecte i cap de comunicació del MoraBanc, Gabriel Fernàndez, també es mostrava agraït per la seva implicació i exposava que “comptar amb un prologuista com ell és un luxe pels valors que transmet de positivitat i lluita”.

Fernàndez és un dels 14 autors presents al llibre, juntament amb el director general del club, Francesc Solana, els tècnics Paco Vázquez i David Eudal, el coordinador de la base, Jaume Tomàs, l’exjugador i tècnic Èric Bartolomé, els periodistes Jordi Robirosa, Marc Mundet, Xavier Saisó, Noemí Rodríguez i Pati Molné, i els escriptors Ludmilla Lacueva, David Gàlvez i Antoni Caus.

GUILLE COLOM NO ES REFIA D'UN FUENLABRADA QUE VOL SER AL PLAY-OFF

El Montakit Fuenlabrada arriba diumenge a Andor­ra amb la intenció d’esgotar les seves possibilitats per classificar-se per als play-off de la Lliga Endesa. És per això que Guille Colom va avisar del perill que té el conjunt madrileny. “És l’última possibilitat que tenen d’agafar-se a la lluita així que vindran molt concentrats i serà un partit molt difícil”, exposava l’andorrà. Per al partit, hi ha els dubtes dels tocats Burjanadze, que ahir va entrenar i apunta a jugar, i Antetokounmpo, que aquesta setmana no s’ha exercitat. “Els que hi som hem de fer un pas endavant”, indicava Colom.

Catorze relats d'amor al bàsquet

Catorze relats d'amor al bàsquet

tracking