La Catalana sanciona amb vuit partits el juvenil de l'Andorra

El president del club, Albert Ferré, acata la decisió i dona per tancat aquest “capítol”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Catalana de Futbol (FCF) va resoldre ahir a la nit l’expedient sobre els incidents ocor­reguts a l’enfrontament de la jornada 24 entre els juvenils de l’FC Andorra i l’AE Prat. El comitè de competició de la federació va considerar una sanció de 8 partits per al futbolista andorrà, que va ser reconegut per l’entitat del Principat a petició de l’FCF, que no li va imposar cap multa econòmica ni el tancament del camp. El jugador es perdrà la resta de la campanya.

Fins a tres integrants de l’equip del Baix Llobregat ja van ser castigats anteriorment, però hi va haver una rectificació, ja que el número 15 va ser absolt en detriment del 5, que haurà d’acatar les 5 jornades que li van caure al seu company. Els espectadors presents al xoc disputat a la Borda Mateu van presenciar uns fets violents molt desagradables, entre jugadors de tots dos conjunts i algun aficionat, que es van viralitzar a les xarxes socials. Per la seva banda, el president de l’FC Andor­ra, Albert Ferré, va indicar: “Acatem la sanció i no hi ha més. Els fets són els que són i sempre hem col·laborat i posat les coses fàcils a la federació.” La junta haurà de prendre una decisió respecte a si actua de manera interna.

ÚLTIMA HORA de l’horta-sants

A primera catalana, quant a la impugnació feta per l’Horta en el matx contra el Sants, el comitè va acordar ahir traslladar l’expedient a l’àrbitre de l’enfrontament juntament amb les proves aportades i en un parell de dies haurà d’informar del seu contingut, segons va poder saber el Diari.

tracking