ciclisme

Julio Pintado assoleix un tercer lloc al GP Força-Réal

La Federació Andorrana de Ciclisme va participar ahir amb varis representants a la 39a edició del Gran Premi Força-Réal, que es va disputar a la localitat francesa de Millas i que comptava amb un recorregut de 87 quilòmetres, un desnivell de 1.300 metres i en la qual hi van participar un total de 174 competidors. El més destacat d’entre tots els representants del Principat va ser Julio Pintado, per qui l’equip va treballar principalment, i es va adjudicar una plaça de podi finalitzant en el tercer lloc, a 1’26’’ del guanyador, el català Joel Nicolau (2 h 33’47’’). L’andorrà es va situar en l’escapada de tres corredors que es va produir cap al quilòmetre 30 però quan va encarar el darrer port, a falta de 5 quilòmetres per a l’ar­ribada, es va deixar anar i es va conformar amb la tercera plaça. “Estic content perquè no he tingut el meu dia, no tenia bones sensacions i he fet podi. Espero anar millorant”, valorava Pintado, que els tres últims anys sempre ha finalitzat la prova de Millas dels cinc primers.

Guy Díaz va ser el següent més ben posicionat entre els ciclistes del Principat després de ser 13è, a 2’52’’ del guanyador, mentre que Òscar Cabanas va entrar en la 19a posició amb un temps que el va deixar a 4’39’’ del líder.