TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

el vestidor

“No hem aguantat l'exigència”

“No hem aguantat l'exigència”ACB PHOTO/ M. POZO

Creat:

Actualitzat:

Joan Peñarroya, Entrenador del BC MoraBanc Andorra

Joan Peñarroya no va amagar la frustració en la roda de premsa posterior a l’enfrontament per haver sumat una nova derrota lluny del Poliesportiu sense haver competit fins al final. Es va veure una petita millora respecte a duels anteriors, però el tècnic va lamentar igualment que “ha estat una derrota semblant a la del Barça”, en què l’equip no va saber mantenir les opcions i el resultat va acabar sent més voluminós del que tocava. “Ens falta aquest punt quan juguem com a visitant, però seguirem insistint”, assegurava l’egarenc, que va fer auto-crítica pel partit dels seus i va lloar la qualitat del rival. “No hem pogut parar el seu rebot ofensiu, no hem aguantat l’exigència física i d’aquí aquesta derrota justa”, exposava l’entrenador del MoraBanc abans d’afegir que “el talent individual de l’Unicaja ens ha fet molt de mal”.

En relació a l’objectiu de classificar-se per als play-off, Peñarroya recordava que “estem allà i depèn de nosaltres”, però lamentava de nou la mala actuació dels seus ahir al Martín Carpena. “Estem fotuts perquè no hem jugat bé ni hem fet el partit que volíem. Avui estem al pou i hauríem de jugar el playout per baixar, perquè ho mereixíem”, indicava.

EL RIVAL

Joan Plaza

“AL FINAL HEM MERESCUT LA VICTÒRIA”

El tècnic de l’unicaja va valorar molt positivament l’actuació dels seus jugadors, malgrat un primer quart que va ser “ter-­rible, no per una cosa de passivitat nostra, sinó del talent de l’Andorra”. Després, però, els malaguenys van ser superiors i Plaza ho va celebrar. “Resolt el problema del primer quart, la resta hem jugat amb més ordre. Hem fet molta feina intangible que ens està convertint en un millor equip cada dia”, va assenyalar l’entrenador de l’Unicaja, que no dubtava que “al final hem merescut la victòria”.

EL JUGADOR

T. Schreiner, Base del MoraBanc

"ÉS DIFÍCIL GUANYAR AQUÍ"

“És difícil guanyar aquí contra un gran equip com és l’Unicaja”, lamentava el segon capità del MoraBanc, que sobre els play-off va indicar que “ho tenim a les nostres mans i és bo, queden 5 partits i lluitarem per aconseguir els objectius”.

Andrew Albicy, Base del MoraBanc

"NO HEM ESTAT INTEL·LIGENTS"

“No hem tingut suficient intensitat, ni cap, no hem estat intel·ligents i ens ha faltat el plus per fer rutllar el partit”, lamentava Albicy, que hi afegia que “ara toca oblidar el partit i centrar-nos en Fuenlabrada, que serà un matx important”.

tracking