Automobilisme

Edgar Montellà presenta una temporada ambiciosa

El pilot vol lluitar pel títol a la categoria CM del Català de muntanya

Edgar Montellà presenta una temporada ambiciosaS. C. Ll.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La temporada de muntanya ja ha donat el tret de sortida i en ella es troba present una temporada més Edgar Montellà, que lluitarà per assolir fites ambicioses. Ahir, el jove pilot va presentar el seu vehicle, un Speed Car, amb el que prendrà part en proves del Campionat de Catalunya, el d’Espanya i el d’Europa. “Les il·lusions sempre són grans i les expectatives, altes. L’objectiu és intentar guanyar el Català en la meva categoria, CM, quedar entre els cinc millors de l’Espanyol i a l’Europeu a veure quin nivell hi ha”, va assenyalar el pilot, que forma part del programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club i que té en els veterans Ramón Plaus i Gerard de la Casa dos guies de molta utilitat, com va destacar.

Montellà ocupa el segon lloc a la general provisional del Català de muntanya darrere Plaus després de les dues primeres proves, a Alcover (tercer de la general i segon de la seva categoria) i la Pujada a les Ventoses (quart i segon). Sobre guanyar alguna pujada en categoria absoluta, Montellà va assegurar que “està difícil perquè hi ha els cotxes CM+, amb millor motor i millors prestacions, però per què no? Qui em diu que no puc lluitar en alguna cursa per aquest objectiu?”.

La propera prova del Català per al pilot andorrà serà el 23 d’abril a la Pujada en costa Callús- Sant Mateu de Bages, organitzada pel Moto Club Manresa.

tracking