Naufragi a Torí

L’FC Barcelona torna a perdre a l’anada, aquest cop al camp de la Juventus, i necessita un altre miracle per remuntar l’eliminatòria

A l’FC Barcelona li va tornar a passar ahir al camp de la Juventus. En el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions va naufragar de manera estrepitosa en perdre per 3 a 0. Sobre el ter­reny de joc, un xoc d’estils futbolístics: la millor defensa de l’actual edició de la Champions, amb només dos gols encaixats, contra l’atac més solvent i eficient, amb 26 dianes transformades. Els vencedors van ser clarament els italians en saber fer bones les ocasions de perill creades i alhora enfortint-se al darrere.

Abans que s’arribés al 10 de la primera part, Paulo Dybala va obrir la llauna, sense massa oposició, amb un xut col·locat amb l’esquerre des de quasi dins de l’àrea petita. El Barça va reaccionar començant a dominar el duel i Andrés Iniesta va tenir l’empat després d’una passada mil·limètrica de Leo Messi, que va poder amb tota la línia defensiva local. L’etern Gianluigi Buffon, de 39 anys, va tornar a tirar del seu millor repertori traient una mà salvadora que de ben segur hauria canviat l’esdevenir del matx. Ara bé, a la jugada següent (minut 22) una altra vegada Dybala va fer embogir el Juventus Stadium anotant el segon de la nit gràcies a la màgia de la seva cama es-quer­ra. Un obús imparable ajustadíssim al pal va suposar un punt d’inflexió en la ment dels homes de Luis Enrique Martínez, ja que tot s’estava assemblant al succeït a París davant el PSG. El de la sentència va arribar només començar el segon temps, obra de Giorgio Chiellini de cap a la sortida d’un córner. Els blaugrana van buscar un gol que els donés vida, sense fortuna.

EL DORMUND-MÒNACO SUSPÈS PER TRES EXPPLOSIONS

El partit entre el Borussia de Dortmund i el Mònaco es va haver de suspendre ahir arran de tres explosions a l’autobús del conjunt alemany quan anava de camí cap a l’estadi (es trobava a 10 quilòmetres del mateix).

L’incident es va produir prop les set de la tarda i la policia del país va confirmar en un comunicat que les rodes del vehicle van explotar i n’estan investigant les causes. A causa de l’explosió, el central defensiu Marc Bartra va resultar ferit i va ser traslladat a l’hospital per ser intervingut quirúrgicament del canell, ja que va patir diversos talls als braços per culpa dels vidres de les finestres que van rebentar.

L’enfrontament entre els dos conjunts es jugarà avui (18.45 hores).