La FAE tanca l'any amb els triomfs de Carmina Pallàs i Àxel Esteve

L’esquiadora conquereix el títol de campiona d’Andorra de gegant i Esteve repeteix en el d’eslàlom

La FAE tanca l'any amb els triomfs de Carmina Pallàs i Àxel EstevePHOTOSET.ES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Federació Andorrana d’Esquí va posar ahir el punt final a la temporada 2016-2017 amb la disputa de la segona jornada del Campionat Nacional en les disciplines tècniques, que es van resoldre a favor de Carmina Pallàs (gegant) i Àxel Esteve (eslàlom). Mireia Gutiérrez, campiona en eslàlom, la seva disciplina, no va prendre part en la prova, igual que Joan Verdú, amb alguna molèstia física.

Pallàs va viure un interessant duel a la pista Llop de Grandvalira El Tarter amb la jove Cande Moreno, que va ser la més ràpida en la primera mànega, amb 7 centèsimes d’avantatge. En la segona baixada, Pallàs va posar tota la carn a la graella i va acabar amb el millor temps global (2’13’’62), superant Moreno per 0’’19. En la tretzena posició, i tercera andorrana al podi del Nacional, va finalitzar Aina Cinca. Laura Arnabat va ser quinzena i quarta andorrana, mentre que Mariona Raméntol no va finalitzar la primera mànega.

En nois, Àxel Esteve, que venia de guanyar el gegant, va repetir ahir victòria al Campionat d’Andorra a la pista l’Esparver en l’eslàlom, gràcies a la quarta posició –primer andorrà– que va assolir. Esteve va quedar-se a 0’’59 del millor temps, que va marcar l’italià Francesco Gori. El segon andorrà va ser Robert Solsona, novè a la cursa, mentre que el podi del Nacional el va completar Matías Vargas, desè a la prova.

Un cop tancat l’any competitiu, el director tècnic de la FAE, Carles Visa, va assenyalar que “a nivell general podem dir que la temporada ha estat positiva, però abans de dir res més hem de veure la nova llista de punts FIS”.

ROGER BARTUMEU GUANYA EL NACIONAL DE GEGANT SUB-16

Roger Bartumeu es va proclamar ahir campió d’An-dor­ra sub-16 en la modalitat de gegant després de ser el primer representant del país en la prova celebrada a l’Estadi Francesc Viladomat del Pas de la Casa. La competició s’havia de disputar fa unes setmanes però es va posposar pel mal temps. El Nacional sub-16 viurà avui la disputa de l’eslàlom especial.

tracking