Natació

Mònica Ramírez venç en el Míting Internacional

Mònica Ramírez del CN Serradells es va proclamar dissabte campiona absoluta del Míting Internacional de Natació d’Encamp. En segon lloc va finalitzar Sara Pons, del CN Cabrera de Mar, i Estrella Mairal, de l’Atletismo Huesca, va ser tercera. En categoria masculina, Josep Maria Dabad del CN Serradells va completar el podi. Arnau Blanch del CN Cambrils i Albert Pradas del CN Esplugues van quedar primer i segon, respectivament. La competició va reunir més de 400 nedadors repartits en diferents categories i 14 clubs. Van participar 9 provinents d’Espanya i 5 d’An-dor­ra. El Cleser, el Sant Julià, el Serradells, l’Escaldes i l’Encamp van representar el Principat en l’edició 24 d’aquesta competició disputada al complex esportiu i sociocultural d’Encamp.