La millor defensa rep l'atac més solvent

El Barça visita una Juventus que ha rebut 2 gols a Europa i només 1 a casa

La millor defensa rep l'atac més solvent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’FC Barcelona torna a la Lliga de Campions i disputa avui (20.45 h) el partit d’anada dels quarts de final davant la Juventus. Els blaugrana arriben en un moment si més no complicat després de deixar escapar una oportunitat d’or per situar-se líders de la lliga espanyola, arran de l’ensopegada al camp del Màlaga per 2 a 0.

Els homes de Luis Enrique Martínez es trobaran amb la millor defensa de la competició, ja que els de Massimiliano Allegri només han encaixat en dues ocasions en els vuit enfrontaments de Champions que han jugat. Aquests van ser contra el Lió a casa i amb el Sevilla a fora, mentre que el Barça ha rebut fins a nou gols. Clarament són dos estils diferents que xoquen, ja que els culers tenen l’etiqueta de l’atac més solvent en ser el conjunt que més dianes anota, amb un total de 26. De tots aquests, onze els va transformar Messi, quatre Neymar Júnior i tres Luis Suárez. Una MSN que mirarà de perforar la porteria del mite Gianluigi Buffon, per fer valer l’estadística que registra l’equip de 3,25 gols per duel i així evitar un desastre com el viscut a París en el primer matx de l’eliminatòria de vuitens contra el PSG. Per la seva banda, els italians duen 11 menys que l’FC Barcelona i les seves potencials amenaces seran l’exmadridista Gonzalo Higuaín i l’argentí Paulo Dybala. Lucho es va endur tota la plantilla excepte el lesionat Rafinha, i haurà de fer efectiva la llista de convocats. A la mateixa hora el Borussia de Dortmund rebrà l’equip revelació, el Mònaco. D’altra banda, el Reial Madrid i l’Atlètic competeixen demà davant el Bayern de Munic i el Leicester, respectivament.

PERILLA EL CLÀSSIC

Neymar podria ser sancionat amb tres partits després d’haver vist la vermella a La Rosaleda i conseqüentment es perdria, entre d’altres, el clàssic del Santiago Bernabéu del 23 d’abril. El diari Marca així ho va assegurar.

tracking